Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Όλα τα Φωτογραφεία κλειστά.

Συνάδελφοι Φωτογράφοι
19 Οκτώβρη


Στη διαρκή επίθεση της κυβέρνησης, ΕΕ, τρόικας και των πολιτικών δυνάμεων που τους στηρίζουν ενάντια στο λαό, απαντάμε με τον οργανωμένο αγώνα μας.

Συνάδελφοι, κάθε μέρα που περνάει νέα μέτρα σε βάρος μας εξαγγέλλονται. Η επιδρομή αυτή δε θα έχει τέλος αν δεν τους σταματήσει η λαϊκή οργανωμένη πάλη.



Οι Φωτογράφοι μαζί με τους μικρούς επαγγελματίες όπως και τα άλλα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησε το μεγάλο κεφάλαιο. Τη στιγμή που μας επιβάλουν χαράτσια με το πρόσχημα των ελλειμμάτων και φορολογούν εισοδήματα των 400 ευρώ, ταυτόχρονα μειώνουν τη φορολογία των μεγάλων επιχειρήσεων, δεν απαιτούν τα βεβαιωμένα χρέη τους, ύψους πολλών δις και συζητούν τη δημιουργία φορολογικών παραδείσων .

Κανείς μας να μην αποδεχτεί την απόλυτη ένδεια στην οποία θέλουν να μας ρίξουν προκειμένου να επαναφέρουν τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς για τα κέρδη τους .

Να μην αποδεχτούμε το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων, κάθε στοιχειώδους πρόνοιας.

Η Τετάρτη 19 Οκτώβρη πρέπει να αποτελέσει ημερομηνία σταθμό με το μαζική συμμετοχή μας τόσο με το κλείσιμο των καταστημάτων μας όσο και με τη φυσική συμμετοχή μας στις διαδηλώσεις μαζί με τους άλλους εργαζόμενους.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

10:30 π.μ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της ΕΚΦΑ