Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΦ -ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!
ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Δεν πρόκειται περί δανειακής συμφωνίας για τη στήριξη της χώρας και της οικονομίας της.
Πρόκειται για μνημείο ντροπής και τιμωρητικής εξόντωσης ενός ολόκληρου λαού και αφανισμού της μισθωτής εργασίας, που καταδικάζουν τουλάχιστον 2 γενιές να ζήσουν την επόμενη εικοσαετία στη φτώχεια και στο περιθώριο, χωρίς καν ελπίδα επιστροφής σε αξιοπρεπή επίπεδα διαβίωσης.
Πρόκειται για εγκληματικό σχέδιο εξαφάνισης, πέρα από κάθε λογική, του συνδικαλιστικού κινήματος και για προσπάθεια να πνιγεί στο παρόν και στο μέλλον κάθε μορφή κοινωνικής και λαϊκής αντίστασης.

Η κυβέρνηση οπερέτα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ, μαζί με ΕΕ και Τρόικα, ρίχνουν τις μάσκες και δείχνουν ξεδιάντροπα το αποκρουστικό και σκληρά ταξικό προσωπείο τους.
Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να καταλύσουν με συνοπτικές διαδικασίες κάθε έννοια συνταγματικής τάξης και δημοκρατικής νομιμότητας.
Δεν περιμένουμε να εφαρμοστεί η νομιμότητά τους, γιατί καήκαμε.
Οργάνωση για την ανατροπή της χρειάζεται τώρα.

Με ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που ποτέ δεν γνώρισε η χώρα μας στην πρόσφατη ιστορία της, προχωρούν άμεσα και χωρίς περικοκλάδες σε ένα μπαράζ καταστροφικών μέτρων:
• Να πέσει ΤΩΡΑ η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.
• Εκλογές ΤΩΡΑ.
• Να μη χρεοκοπήσει ο λαός είναι το ζητούμενο, πράγμα που γίνεται και χωρίς την επίσημη χρεωκοπία

• Η ώρα της προσωπικής και συλλογικής ευθύνης περνάει μέσα από τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση και ενεργή παρουσία όλων για τη συγκρότηση της μεγάλης κοινωνικής αντίστασης.
• Ο φόβος και η ανασφάλεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν μπορεί να εγκλωβίσει κανέναν σε μια στάση αναμονής, απάθειας και μοιρολατρίας
• Οργάνωση παντού, ή θα τους ανατρέψουμε ή θα μας αφανίσουν.

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Ο κυνισμός των τροϊκανών και της εργολαβικής τους Κυβέρνησης καταστρέφει οριστικά όλους τους μηχανισμούς άμυνας -οργάνωσης- προστασίας εργαζομένων, ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Για τους μισθούς και τις συντάξεις προδιαγράφουν την πιο ληστρική επιδρομή, την πιο βίαιη φτωχοποίηση των εργαζομένων των αυτοαπασχολούμενων και γενικά των λαϊκών στρωμάτων. Για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις επιφυλάσσουν την κυριαρχία της εργοδοσίας, των πολυκαταστημάτων και την εξαφάνιση του αδύναμου πόλου της εργασίας.
Χωρίς αυταπάτες για τον ρόλο πλειοψηφειών σε ΓΣΕΒΕΕ -ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ .
Καλούμε έστω κα την ύστατη στιγμή όπως οφείλουν να εγκαταλείψουν την πρακτική των διαδοχικών υποχωρήσεων.
Οφείλουν να πολιτογραφηθούν με έργα και πράξεις, ως είναι αντίπαλος πόλος, απέναντι στην κυβέρνηση οπερέτα και να ζητήσουν τώρα την απομάκρυνση της .
Η ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ.

Ανατροπή της πολιτικής ενίσχυσης του κεφαλαίου.
Με το λαό στους δρόμους να παρεμποδίσουμε τη ψήφιση της νέας σύμβασης.
Με την οργάνωσή μας να διεκδικήσουμε τον πλούτο που παράγουμε.