Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΦ



12 Απριλίου 2013
Συνάδελφοι
Σήμερα 12/4/2013 στάλθηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από pofgr@outlook.com διεύθυνση που καμία σχέση δεν έχει με την ΠΟΦ και με κείμενο που ποτέ δεν έχουμε γράψει πόσο μάλλον υπογεγραμμένο ψευδώς από τον πρόεδρο Κώστα Αλεξίου.
Άσχετα από το περιεχόμενο του κειμένου η Πανελλήνια Oμοσπονδία Φωτογράφων καθώς και οι εμπλεκόμενοι σε αυτό πρόεδρος Κώστας Αλεξίου και γραμματέας Ανδρέας Ανδρεόπουλος δηλώνουν ότι ποτέ δεν προέβηκαν στην σύνταξη τέτοιου κειμένου άρα και δεν έχουν αποστείλει ηλεκτρονικά, κάτι τέτοιο άλλωστε αποδεικνύεται και από την ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής, ως εκ τούτου θα κινηθούν νομικά για την πλαστογράφηση και χρησιμοποίηση λογοτύπου, ονομάτων, τηλεφώνων, και διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!


Και η ανακοίνωση του ‘’ΦΟΙΒΟΣ΄΄
Αγαπητοί συνάδελφοι
Επειδή περιήλθε σε γνώση μας πως τις τελευταίες ημέρες διάφορες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μιμούνται ή/και πλαστογραφούν άλλες, σας παρακαλούμε πολύ σε κάθε περίπτωση να επιβεβαιώνεται τον αποστολέα και ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!
Από τον Οργανισμό μας άλλωστε, ποτέ δεν θα σας ζητήσουμε όλα τα δεδομένα, μόνον κατά περίπτωση και με συγκεκριμένη αιτιολογία ζητάμε να μας ενημερώσετε αποκλειστικά για τυχόν αλλαγές που έχουν γίνει σε όσα στοιχεία διαθέτουμε ήδη.
Mε εκτίμηση
Για το ΔΣ
Γιώργος Παπαθανασίου