Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Το ΔΣ της ΕΚΦΑ καλεί τα μέλη της Ένωσης να συμμετέχουν στην Έκθεση Φωτογραφίας PHOTOVISION 2009

Το ΔΣ της ΕΚΦΑ καλεί τα μέλη της Ένωσης να συμμετέχουν στην Έκθεση Φωτογραφίας PHOTOVISION 2009 που θα λάβει χώρα στον πρώην ανατολικό αεροδρόμιο Αθηνών/Ελληνικό 5-9 Μαρτίου 2009.
Στόχος της Έκθεσης είναι να προβληθεί η καλλιτεχνική πλευρά των συναδέλφων μας υπενθυμίζοντας στους επισκέπτες της πώς πίσω από τα megapixels και τους αισθητήρες βρίσκονται άνθρωποι – επαγγελματίες με εξειδικευμένη οπτική αντίληψη και γνώση.
Τα θέματα α)Γάμος –Βάπτιση-Κοινωνικές Εκδηλώσεις , β)Πορτραίτο , γ)Τοπίο
και δ)Still-life
πιστεύουμε πώς καλύπτουν την φωτογραφική «ταυτότητα» των μελών μας.
Οι φωτογραφίες (Ασπρόμαυρες και Έγχρωμες) θα εκτεθούν σε μέγεθος 40χ60 εκ.
με 5 εκ. πασπαρτού-περιθώριο,(τελικό μέγεθος 50x70) επικολλημένες σε k-mount 10mm, με πλαστικοποίηση satin και σε μαύρη κορνίζα αλουμινίου (πηχάκι).
Παρακαλούμε να στείλετε τα θέματά σας σε CD στα γραφεία μας (Ιπποκράτους 13 - Αθήνα , ΤΚ. 106-79) έως τις 30-1-2009 για να γίνει κατηγοριοποίηση των φωτογραφιών μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα περαιτέρω. Το CD να περιλαμβάνει εικόνες όχι μικρότερου μεγέθους από 15x21 στα 300dpi και τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Όσοι συνάδελφοι έχουν έντυπο υλικό ( βιβλία ή λευκώματα φωτογραφικά) και θέλουν να τα εκθέσουν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Ε.Κ.Φ.Α.