Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ


Την ώρα που οι επαγγελματοβιοτέχνες έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχής τους.
Την ώρα που μια στις τέσσερις μικρές επιχειρήσεις κλείνουν και άλλες τόσες είναι στα όρια χρεοκοπίας .
Η κυβέρνηση εξαπολύει νέα φορολογική επιδρομή και αυξήσεις που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τα λειτουργικά μας έξοδα.
Εξαθλιώνει τα ελληνικά νοικοκυριά και φέρνει την κοινωνία σε απόγνωση.
Με το κόλπο του ανοίγματος των κλειστών επαγγελμάτων ουσιαστικά απελευθερώνει την εγκατάσταση πολυκαταστημάτων και πολυεθνικών εξαφανίζοντας κάθε μικρή επιχείρηση.

Σε αυτές τις συνθήκες ο δρόμος της διαμαρτυρίας και της διεκδίκησης είναι μονόδρομος. Καλούμε τα Μέλη μας να μετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Αν όχι τώρα πότε ;

Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ γιατί κωφεύει στα μηνύματα της κοινωνίας και των επαγγελματοβιοτεχνών που εκπροσωπεί και αντί να αναλάβει το ρόλο της πρωτοπορίας που της αντιστοιχεί επιλέγει μορφές διαλόγου που αποδεδειγμένα στην παρούσα φάση όχι μόνο δεν αποδίδουν αλλά δίνουν και άλλοθι για ακόμα ποιο άγρια μέτρα.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας πως απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων έχει πάρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων- Π Ο Φ -και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας –Ο Β Σ Α.

Καλούμε τους αντιπροσώπους μας στο Συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ , που διεξάγεται στις 19-20 Φλεβάρη 2011να απαιτήσουν έτσι ώστε η ΓΣΕΒΕΕ να πάρει απόφαση για κλείσιμο των επιχειρήσεων την Τετάρτη στις 23 Φλεβάρη 2010.


Με δεδομένο ότι η μοναδική προαναγγελθείσα προσυγκέντρωση είναι αυτή της ΟΒΣΑ στην πλατεία Κάνιγγος , σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά ,την Τετάρτη 23/02/11 στις 10 το πρωί.


Με συναδερφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Ο γ. γραμματέας
Διαμαντόπουλος Σπ. Αργυροκαστρίτης Γ.